De 7 beste tips voor het kopen van een BBQ

Het is zomer en dat betekent dat het de hoogste tijd is om te barbecueën. Als ook jij een fan bent van geblakerd vlees en worstjes op stokjes, lees dan verder voor onze toptips over hoe je de perfecte Weber houtskool BBQ koopt – en daarbij geld bespaart. De markt is verzadigd met een breed scala aan betaalbare en dure barbecues, maar hoe weet je welke het beste bij je past? Er zijn zoveel verschillende soorten barbecues verkrijgbaar – gas, houtskool, buiten, binnen, elektrisch – dat het een uitdaging kan zijn om er een te kiezen!

Verken uw opties

Als je nieuw bent in de wereld van de barbecues, is het eerste wat je moet doen je vertrouwd maken met de verschillende soorten barbecues op de markt. Er zijn verschillende opties beschikbaar: Barbecuetypes variëren in prijs, grootte en brandstofbron, dus het loont de moeite om je opties te verkennen voor je op zoek gaat.

Controleer de garantie

Als je een nieuwe Weber gas BBQ koopt, is het de moeite waard om te controleren met welke garantie (indien van toepassing) hij wordt geleverd. Dat geeft je niet alleen gemoedsrust, maar kan je ook geld besparen als er iets misgaat. Veel barbecues hebben een korte levensduur, en als de jouwe binnen de eerste paar jaar stuk gaat, moet je misschien veel geld uitgeven om hem te vervangen. Sommige fabrikanten bieden een beperkte levenslange garantie, terwijl andere een garantie van twee jaar bieden.

Bepaal uw budget

De volgende stap is het bepalen van je budget. Hoewel de prijs van een barbecue vaak het eerste is waar we aan denken als we een nieuwe barbecue kopen, moet dat niet de enige factor zijn waarmee je rekening houdt. Er zijn andere factoren om over na te denken, zoals de grootte, de brandstofbron, en hoe vaak u van plan bent hem te gebruiken – die allemaal van invloed kunnen zijn op uw budget. Barbecueprijzen variëren van slechts $50 tot meer dan $5000. Ja, u leest het goed – $5000! Hoewel, deze ultra-luxe grills zijn ontworpen voor speciale evenementen en zijn niet iets wat de meesten van ons zouden kopen voor onze achtertuin. De gemiddelde barbecueprijs ligt rond de $200-$300, hoewel dit sterk kan variëren afhankelijk van het type barbecue dat je besluit te kopen.

Vergeet de grillborstel en -tang niet.

Als je van plan bent een gasbarbecue te kopen, koop dan zeker een goede grillborstel om de grillplaat schoon te maken. Wie liever op houtskool grilt, heeft een grillborstel met lange steel nodig om as en aangebrande resten te verwijderen. Tangen zijn een ander essentieel gereedschap voor het draaien van worstjes, vlees en groenten op de grill.

Conclusie

Vergeet tot slot niet te controleren of de door jou gekozen barbecue geschikt is voor gebruik buitenshuis. Denk ook aan eventuele elektrische vereisten of aansluitingen. En als je van plan bent om een binnenbarbecue te gebruiken, kijk dan of hij wielen heeft of opvouwbaar is, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Met de zomer in aantocht is dit het ideale moment om na te denken over de aanschaf van een nieuwe barbecue. Of u nu kiest voor een gas-, houtskool- of elektrische barbecue, volg zeker onze tips om de perfecte grill voor uw achtertuin te kopen. Ja, we weten dat barbecues niet de meest glamoureuze apparaten zijn die er zijn, maar ze kunnen elk feestje in de achtertuin nog spannender maken!