Het juiste hondenvoer vinden voor uw puppy

Zodra u uw nieuwe puppy mee naar huis neemt, is er een hele wereld van dingen die gedaan moeten worden. Van het inenten tot het uitzoeken van het beste hondenvoer voor hem, het is veel om meteen in je op te nemen. Een puppy groeit in een exponentieel tempo en zal zijn gewicht verdubbelen als hij 6 tot 8 weken oud is. Dit betekent dat ze voedingsstoffen nodig hebben uit voeding die rijk is aan eiwitten en gezonde vetten. Ze dezelfde brokjes geven als in het asiel is niet voldoende. U moet ervoor zorgen dat u een voeding vindt met het juiste eiwitgehalte, vetgehalte en vitaminen en mineralen voor hun levensfase als pup. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar we hebben hier nuttige informatie voor u!

Wat is het beste puppyvoer?

Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar het beste Orijen puppy. Dat komt omdat puppy’s een ander dieet nodig hebben dan volwassen honden. Het beste puppyvoer is voer dat het juiste eiwit- en vetgehalte heeft en rijk is aan vitaminen en mineralen voor opgroeiende pups. Wij raden u ook aan voedsel te kiezen dat gemakkelijk te verteren is. Dit zal gas, een opgeblazen gevoel en constipatie helpen voorkomen. Een ander belangrijk punt om in gedachten te houden is of u droogvoer of natvoer wilt. Droogvoer of natvoer? Dat is een goede vraag. Droogvoer is geweldig voor volwassen honden, maar de meeste puppy’s zullen het beter doen met Ecostyle hondenbrokken aanbieding. Dit geldt vooral als uw puppy nog in de groei is. Als u niet zeker weet welk puppyvoer u moet nemen, kunnen wij u helpen. Dat komt omdat we het onderzoek hebben gedaan en een lijst hebben gemaakt met het beste puppyvoer voor jou.

Hoeveel moet je je puppy voeren?

Puppy’s hebben meer calorieën en voedingsstoffen nodig dan een volwassen hond, dus begin met de voedingsaanwijzingen op de zak en verhoog de hoeveelheid naarmate de puppy groeit. Hoewel we allemaal willen dat onze puppy’s groot, sterk en gezond worden, is het belangrijk dat u uw pup niet overvoert. Dit kan leiden tot overgewicht en andere gezondheidsproblemen op latere leeftijd. Als u merkt dat uw puppy te snel in gewicht toeneemt, praat dan met uw dierenarts. Die kan helpen bepalen of er een probleem is en wat de beste aanpak is. U moet ook rekening houden met de leeftijd van uw puppy bij het bepalen van de hoeveelheid voeding. – Jongere pups moeten drie keer per dag gevoerd worden. – Oudere pups kunnen twee keer per dag gevoerd worden.

Beste droogvoer voor puppy’s

Blue Buffalo Wilderness Chicken For Puppies Droog hondenvoer met echte kip is een geweldige optie voor puppy’s die nog in de groei zijn. Het is een hoogwaardig droog hondenvoer dat wordt geleverd in verschillende smaken, waaronder kip. Dit geeft uw puppy de voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een goede ontwikkeling. Blue Buffalo Wilderness Puppy Droog Hondenvoer is gemaakt zonder maïs, tarwe, soja of kunstmatige conserveringsmiddelen en kleurstoffen. De belangrijkste eiwitbron in dit voer is echte kip. De voeding bevat ook mineralen en vitaminen die gunstig zijn voor opgroeiende pups. Blue Buffalo Wilderness Puppy Droog Hondenvoer is een goede optie voor puppy’s met een gevoelige maag. Het voer bevat probiotica en groenten die gastro-intestinale problemen helpen voorkomen of verlichten. Door uw puppy dit droge hondenvoer te geven, kunnen ze goed groeien en ontwikkelen. Dit voer is ook gemakkelijk te verteren.

Beste natvoer voor puppy’s

Wij houden van Wellness Core Turkey & Chicken Wellness Core Puppy Food is een heerlijk en voedzaam natvoer waar uw puppy dol op zal zijn. Dit puppyvoer is gemaakt met echte kalkoen en kip en een balans van vitaminen en mineralen die uw puppy nodig heeft. Dit voer is ook rijk aan eiwitten en probiotica die helpen bij de spijsvertering. Voor puppy’s die niet van droogvoer houden, is dit natvoer een geweldig alternatief. Wellness Core Puppy Food is speciaal samengesteld voor de groei en ontwikkeling van uw puppy. Dit voer is ook natuurlijk geconserveerd, waardoor het een goed alternatief is voor puppy’s met een gevoelige maag. Wellness Core Puppy Food is een geweldige optie voor puppy’s die allergisch zijn voor bepaalde soorten voedsel. Dit puppyvoer komt in drie smaken, zodat u kunt kiezen welke uw puppy het lekkerst vindt. Dit voer is ook redelijk geprijsd, waardoor het een goede keuze is voor huisdiereigenaren met een budget.

Beste graanvrije hondenvoeding voor puppy’s

Als uw puppy allergieën of gevoeligheden heeft voor bepaalde ingrediënten, kan het het beste zijn om een graanvrij hondenvoer te kiezen. Als uw puppy nog in de groei is en u niet zeker weet of hij allergieën heeft, kunt u het beste beginnen met een graanvrij hondenvoer. Royal Canin Breed Health Nutrition Golden Retriever Puppy Droog Hondenvoer is een geweldige optie voor puppy’s die een graanvrij dieet nodig hebben. Dit puppyvoer is speciaal samengesteld voor puppy’s van het Golden Retriever ras. Royal Canin Breed Health Nutrition Golden Retriever Puppy Droog Hondenvoer is rijk aan eiwitten en andere voedingsstoffen die gunstig zijn voor opgroeiende puppy’s. Deze voeding is bovendien licht verteerbaar. Royal Canin Breed Health Nutrition Golden Retriever Puppy Droog Hondenvoer wordt geleverd in kleine brokjes die pups zelfstandig zouden moeten kunnen eten. Dit voer is ook redelijk geprijsd, waardoor het een goede keuze is voor eigenaren met een budget.

Conclusie

Er zijn veel dingen om te overwegen bij het kiezen van het beste puppyvoer, waaronder het eiwit- en vetgehalte en de ingrediënten in het voer. Wij raden u aan voeding te kiezen die licht verteerbaar is en geen kunstmatige conserveringsmiddelen bevat. Wij raden Blue Buffalo Wilderness Chicken For Puppies Dry Dog Food With Real Chicken, Wellness Core Turkey & Chicken Puppy Food en Royal Canin Breed Health Nutrition Golden Retriever Puppy Dry Dog Food aan. Dit zijn drie kwalitatieve puppyvoeders die gemaakt zijn met kwaliteitsingrediënten en gemakkelijk te verteren zijn.