10 tips voor het samenstellen van de ultieme kerstdecoratie voor thuis

Wie aan Kerstmis denkt, denkt aan besneeuwde bomen, Lemax kerstdorpen en kousen die met zorg bij de schoorsteen worden gehangen en roodgroene versieringen. Maar we hebben het niet over een standaard kerstmis. Er zijn zoveel verschillende manieren om je huis te versieren voor de feestdagen dat het snel overweldigend kan worden. Waar mroet je beginnen? Als je dit jaar geen ideeën hebt voor de kerstversiering in huis, maak je dan geen zorgen! Wij hebben 10 eenvoudige tips om u te helpen de perfecte winter wonderland in uw huis te creëren met kersthuisjes van Lemax.

Verander de verlichting van uw huis

Dit is de eenvoudigste manier om de esthetiek van uw huis te veranderen en de sfeer voor uw kerstvieringen te bepalen. Of u nu gaat voor warme, traditionele gloeilampen of moderne en koele LED-verlichting, er zijn zoveel opties beschikbaar dat u gemakkelijk het soort look kunt kiezen dat u wilt. Als je veel groen in huis hebt, kun je gloeilampen beter vermijden, omdat ze de bladeren bruin kunnen doen lijken. Als je veel witte decoraties hebt, zijn LED-lampen een geweldige manier om een modern tintje te geven.

Verlicht de bomen.

Kerstbomen zijn voor veel mensen het middelpunt van hun kerstversiering, maar hoe zit het met de rest van het huis? Hoe breng je Kerstmis in de rest van het huis? Een van de makkelijkste manieren is om de rest van het huis te versieren met lichtjes. Kerstverlichting is verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog en in veel verschillende vormen, dus u kunt uw huisdecoratie echt personaliseren met deze eenvoudige en kosteneffectieve methode. U kunt zelfs lichtjes gebruiken om kerstbomen en versieringen in uw hele huis te maken. Als u er helemaal voor wilt gaan, waarom maakt u dan geen kerstlichtjesmuur? Neem gewoon wat kerstverlichting en hang die aan de muur. Je kunt zelfs kerstboomverlichting gebruiken als je een muur wilt maken die eruitziet als een kerstboom. Je kunt ook een kerstlichtjesboom op je muur maken. Je hoeft de lampjes alleen maar om een plant of een frame te wikkelen, en je hebt een eenvoudige decoratie voor de muur.

Hang kousen op voor al je familieleden.

De volgende stap in het creëren van de kerstsfeer in je huis is het versieren voor de feestdagen met kerstkousen. Dit is een traditioneel onderdeel van veel kerstvieringen, dus het is een geweldige manier om je huis feestelijker te maken. U kunt kousen voor iedereen in uw familie aan de open haard of een kerstboom hangen. U kunt er ook voor kiezen om ze aan een muur te hangen. De beste manier om een kous op te hangen is om een hanger te gebruiken met een clip of een haakje eraan, zodat hij gemakkelijk ergens aan gehangen kan worden. Een kousenhanger zorgt ervoor dat de kous rechtop staat, zodat je hem gemakkelijk kunt zien. Als u uw kerstversiering nog mooier wilt maken, kunt u in de kousen wat kerstspulletjes stoppen.

Voeg een vleugje groen en goud toe.

Zoals we hebben besproken, is Kerstmis een tijd voor rood-groene decoraties. Maar hoe verwerk je deze kleuren in je huisdecoratie? Om een vleugje groen aan uw decoratie toe te voegen, kunt u kransen gebruiken op uw voordeur, schoorsteenmantel of rond de ramen. U kunt ook slingers om uw ramen of trapleuningen hangen. Als u een vleugje goud aan uw decoratie wilt toevoegen, kunt u gouden linten, strikken en kerstkaarten gebruiken om deze kleur in uw decoratie te brengen. U kunt ook gouden kerstboomornamenten toevoegen om uw boom een subtiel vleugje kleur te geven. Als u op zoek bent naar kerstversiering, denk dan niet dat u die moet gaan kopen. In plaats daarvan kunt u voorwerpen gebruiken die u al bezit. U kunt uw huis versieren met voorwerpen zoals ingelijste foto’s, decoratieve kaarsen, seizoensplanten (zoals kerststerren) en verse groenblijvers uit de tuin. U kunt ook voorwerpen uit uw keuken gebruiken om kerstdecoraties voor thuis te maken. Als u bijvoorbeeld decoraties nodig heeft voor de keukentafel, gebruik dan voorwerpen die u al heeft, zoals mooie vaatdoeken, servetten en tafellopers. Als u een knutselaar bent, kunt u ook decoraties voor uw huis maken. Dit is een geweldige manier om geld te besparen en decoraties te maken die uniek en speciaal voor u zijn. U kunt decoraties maken van garen, stof, lint, papier en vele andere materialen. Als u op zoek bent naar een manier om de ruimte op te fleuren, maar u wilt geen fortuin uitgeven, probeer dan deze 10 eenvoudige tips om de ultieme kerstversiering voor thuis samen te stellen.