Parasols om u koel te houden deze zomer

In de zomerhitte wil je iets om je koel te houden. Een parasol is een perfecte oplossing. Ze zien er geweldig uit en kunnen u helpen beschermen tegen de zon. Hier zijn een aantal Borek parasols van Eurofleur Tuincentrum voor u om deze zomer te overwegen.

Wat is een Parasol?

Een parasol is een paraplu. Maar, in tegenstelling tot een paraplu, stoot hij geen water af. Hij maakt gebruik van stof en kantelen om u tegen de zon te beschermen. Hij heeft meestal een stoffen kap en een houten of metalen frame. Ze zijn er in verschillende vormen en kleuren. De traditionele zijn rond met een mahoniehouten, houtkleurig frame. Sommige zijn ontworpen om op bloemblaadjes te lijken. Er zijn ook moderne exemplaren in funky vormen en kleuren.

Soorten Parasols

Traditionele Parasols – Dit zijn de klassieke. Ze hebben een houten of bamboe frame en een stoffen luifel. Ze staan bekend om hun duurzaamheid en stabiliteit. Deze zijn geweldig voor het houden van u beschermd tegen de zon.

Houten Parasols – Mensen houden van houten parasols. Ze staan bekend om hun elegantie en charme. Ze zijn geweldig om buiten of binnen te gebruiken. Ze zijn ook perfect voor speciale gelegenheden.

Aluminium Parasols – Dit zijn de meest voorkomende en populaire. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. Ze zijn ook licht van gewicht en opvouwbaar.

Intrekbare Parasols – Dit zijn de moderne. Ze hebben een veerbelast mechanisme dat de luifel uitklapt. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en beschermen u tegen de zon.

Canvas Parasols – Dit zijn degenen die je kunt opvouwen. Ze zijn perfect voor het opbergen binnenshuis wanneer niet in gebruik.

Wat moet je zoeken in een Parasol

Materiaal – De meest voorkomende zijn gemaakt van stof of bamboe. Stof is licht en gemakkelijk schoon te maken. Bamboe is ook licht van gewicht, maar het is gevoelig voor vervagen. Houten parasols zijn elegant en stevig. Aluminium parasols zijn licht en stevig. Messing parasols zijn sierlijk en bronzen parasols zijn mooi.

Stabiliteit – U wilt iets stevigs om ongelukken te voorkomen. Dit is vooral belangrijk als er kinderen in de buurt zijn. Een onstabiele parasol kan ongelukken veroorzaken.

Schaduw – U wilt iets dat voldoende schaduw kan geven. Dit zal afhangen van de kleur van de parasol. Het is belangrijk om rekening te houden met het soort stof dat u wilt.

Gebruiksgemak – U wilt iets dat gemakkelijk te gebruiken is.

Vorm – U wilt iets dat uw huis complimenteert.

Hoe onderhoud ik een parasol?

Schoonmaken – U wilt uw parasol na elk gebruik schoonmaken. U kunt een zachte borstel gebruiken om hem schoon te maken. U kunt ook zeep en water gebruiken. Vermijd het gebruik van heet water omdat dit de stof kan vervagen.

Opbergen – U kunt uw parasol het beste op een droge plaats opbergen. Bewaar hem niet op een warme plaats, want dat kan de stof beschadigen. U kunt de parasol oprollen en opbergen in een kast.

Reparaties – Als uw parasol een probleem heeft, kunt u hem naar een reparatiewinkel brengen. Als u niet zeker weet hoe u het moet repareren, breng het dan naar een reparatiewerkplaats. Zo voorkomt u dat u nog meer schade veroorzaakt.

Garantie – De meeste parasols worden geleverd met een garantie. Zorg ervoor dat u de bon bewaart en bijhoudt wanneer u de parasol heeft gekocht. Dit zal u helpen om een vervanging te krijgen als er iets mis gaat.

Conclusie

Een parasol kan een geweldige aanwinst zijn voor uw huis en tuin. Met zo veel verschillende soorten en stijlen Borek tuinmeubelen om uit te kiezen, bent u er zeker van om de perfecte parasol te vinden die past bij uw smaak en behoeften. Om u te helpen de juiste parasol te vinden, is het belangrijk om te weten wat u in een parasol moet zoeken en welke verschillende soorten parasols er beschikbaar zijn.